(iOS) Stickman Dragon Fight - Super Stick Warriors apgaudinėja daugiau kristalų
Feb 22, 2022 15:45:36 GMT -5
Post by caipoutifequad on Feb 22, 2022 15:45:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Dragon Fight - Super Stick Warriors ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Dragon Fight - Super Stick Warriors IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja daugiau kristalų ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Dragon Fight - Super Stick Warriors 2022 version ▞▞▞
Iš pradžių buvo gerai, bet mačiau 50 skelbimų, o kitą dieną cyrus nebėra, tada nusipirkau suke devil ir jo nebėra, kai ketinau su juo padaryti kitą tiktoką, tai ar galite man duoti cyrus ir suke, kad galėčiau tai paversti į 5 žvaigždutes?
Žaidimas yra įdomus, bet aš noriu pabandyti kovoti su šviesa istorijos režimu, mane taip erzina
Labai blogas žaidimas
Šis žaidimas yra „Dragon Ball Z Super“ kaip failas ir „Goku“ kaip „gomu“, tačiau stilius yra toks pat ir ssj1 .2.3.4.god .godblue. Super instint nuostabus žaidimas
puikus žaidimas, bet noriu, kad kompiuteryje galėtumėte judėti naudodami a,d
Kai paspaudžiu gynybos mygtuką, jis visą laiką išsijungdavo ir jokio turinio apie šį žaidimą
Reikia tobulinimo
Daugelis žmonių skirtų žvaigždutę, bet ne dėl to, kad blokavimo mygtukas mažas ir kaip sunku spustelėti, jis toks mažas, todėl norėčiau, kad galėtumėte pritaikyti mygtukų dydį
Tikrai nuostabu, kad jis puikiai seka istoriją, tik norėčiau, kad jis būtų pakeistas, bet apskritai tai gražus ir tikrai linksmas žaidimas 😁
„Stick Fight“: „Game Mobile“ yra beprotiškas žaidimas, kuriame daugelio žaidėjų ... „Marvel Super War“ yra „MOBA to Android“ forma uždaroje beta versijoje.
Na, tai geras, neprivalomas ir įdomus
Aš nekenčiu šio žaidimo, nes atsidarau telefone, nes jis yra labai duper log ir pakimba, o kai dalyvauju žaidime, aš nekenčiu, prašau pataisyti savo programą
per daug skelbimų
Bad balance kapitonas parsisiųsti. Belangė aš eisiu ten ...
Stickman Dragon Fight - Super Stick Warriors Aksiyon oacq
Parsisiųsti Stickman Legend of Survival APK 1.36 - naujausią versiją
Negaliu atidaryti žaidimo
Viskas gerai
Tokia ilga istorija užtrunka tiek daug laiko, kad chartija išsivystytų arba sajanas taptų super sajanu
Stickman Dragon Fight - Super Stick Warriors Toiminta spe
Duok man deimantą į nemokamą ugnį ir aš gerai vertinu šią programą
Puiku, bet jei pavyks 1 žaidėjui prieš 1 žaidėją, tai bus nuostabu
Manasis nuolat pildo buferį, nuolat buferizuoja ir neveikia
Man patinka šis žaidimas, jį iš tikrųjų smagu žaisti, todėl skyriau 2 žvaigždutes. Padarykite daugiau charakterio. Tai viskas, ką galiu pasakyti.
Šis žaidimas yra gražus, bet jūs negalite skristi. Duosiu 3 žvaigždutes
Lily Diary : Dress Up Game கேஷுவல் fbpk
Geras žaidimas Man patinka veikėjai ir lygiai, kartais pykstu, kai pralaimiu, o kiti lygiai tokie sunkūs, kad verkiu. Aš jau žaidžiau šį žaidimą, baigiu visus lygius ir turiu vieną stipriausių personažų, bet man šiek tiek nuobodu. Nusprendžiau ištrinti šį žaidimą bc, kai baigiu visus kitus lygius, jis yra nuobodus. Praėjo 1 metai, aš šio žaidimo šiek tiek pasiilgau, tačiau atsisiunčiau jį atgal ir žaidžiau bc, pavargau nuo kitų žaidimų, todėl nuobodu, darykite daugiau lygių, prašau jūsų thx geros dienos:)
Pralaimėjau 2 valandas 1 kovoje su stipriausiu charakteriu
Ši programa yra gera, bet visada veikia
Ieškojau kito žaidimo, kuris būtų puikus Stickman Warrior žaidimas, bet šis yra visiškai toks pat, kaip ir kitas, kurį turėjau, jo pavadinimai yra tokie patys, o ne friza at fieza, o ne Goku, tai gomu, o garso takelis panašus į lygiai toks pat kaip ir kitas žaidimas, kurį turiu, ir jums tikrai nereikia kopijuoti to kito žaidimo, nes garso takelis skamba lygiai taip pat, judesiai ir kiti dalykai, kaip jūs sukūrėte, yra toks pat kaip kitas žaidimas, todėl aš suteikiant vieną žvaigždutę
Stickman Dragon Fight - Super Stick Warriors ஆக்ஷன் xmb
😑😤😤😑
Šis žaidimas yra geras, bet ar galite pabandyti pridėti daugiau sunkesnių lygių, kad išbandytumėte tikrus žaidėjus, išskyrus tai, kad žaidimas yra nuostabus 👍👍👍
Man patinka pasakojimo režimas, bet daug ką papildo, bet vis tiek mėgstu kovoti su bosais:)
Nuostabu, kad paprastas šaunus „dbs Stickman“ kovos žaidimas, kurį lengva žaisti! Tačiau yra tiek daug klaidų, kurias reikia pataisyti, todėl pridėkite daugiau veikėjų ir padarykite tai, kad galėtumėte padidinti jų galią, tai tikrai greitai nusibosta, bet vis tiek smagu dažniau pridėti daugiau naujinimų ir pridėti įvykių, kad galėtumėte gauti naujų nemokamų veikėjų. Atlikdami naują įvykio užduotį ar ką nors, kad ssjb goku ir mui goku nekainuotų tikrų pinigų, taip pat lengviau gauti monetų ir brangakmenių gaminimo kodus, bet tai yra nuostabus žaidimas.
Man patinka šis žaidimas, 3v3 funkcija yra tokia šauni, aš myliu visus žaidimus, vienintelė problema, kurią turiu, yra skelbimai, bet aš tiesiog paspaudžiu o ir vėl atidarau kitus, kuriems patinka šis žaidimas
Šis žaidimas yra nuostabus! yra daug veikėjų, man patinka istorijos režimas, man patinka šis žaidimas, pašalinkite skelbimus, nors tai tikrai erzina
Tai tik rožinis ekranas!
Man labai patinka šis žaidimas 🙂Geri grotuvo valdikliai. Galiu lengvai judėti ir lengvai smūgiuoti, lengvai brūkšniu ir lengvai virsti super šventuoju. Taip pat žmonės šiame žaidime nėra labai stiprūs, tačiau kai kurie žaidėjai yra labai stiprūs. Aš net negaliu jų nužudyti! Bet aš vis dar myliu šį žaidimą.
Labai gražu, man patinka draugai, dažniausiai kaba, tai mano mėgstamiausia. Tikiuosi, kad bus daugiau atnaujinimų su galingesniu superherojumi, vieno dalyko aš nesakiau, kad girdi, kad gali vaidinti piktadarį, tai įdomu, tiesa.😊😎😎😎
„Stickman Dragon Fight Super Stick Warriors“ mod APK ... - VIP APK
Stickman Dragon Fight - Super Stick Warriors アクション ptf
Šis žaidimas yra geriausias, bet pridėkite daugiau simbolių, kad galėtume atnaujinti simbolius
Bobo kayo viskas
Šis žaidimas yra geras, bet kai beveik baigiate žaidimą, pastebėsite, kad neišleidote daugiau aukso ir aš norėčiau pridėti išgyvenimo režimą ir naujus herojus bei kitą dalyką, jei įmanoma, ar galite pridėti elitą, nes Kai aš kovoju su elitu, jie yra stiprūs, o dizainas yra geras
Bakas buvo
po to, kai įkeliu į žaidimą, kai jo 100%, jis mane išstumia iš žaidimo.