(iOS) Trojan War: Rise of the legendary Sparta krāpjas glitch primogems
Feb 22, 2022 15:55:02 GMT -5
Post by caipoutifequad on Feb 22, 2022 15:55:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Trojan War: Rise of the legendary Sparta ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Trojan War: Rise of the legendary Sparta IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpjas glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ Trojan War: Rise of the legendary Sparta 2022 version ▞▞▞
Ļoti labas spēles, bet es ierosinu, ka grafika ir jāuzlabo
Es ceru, ka jūs, puiši, pievienosit dažas jaunas prasmes un jaunus talantus, kā arī torni. Es ceru, ka šī spēle uzlabos savu jautrību
Spēļu mehāniķiem ir nepieciešams daudz darba. Ienaidniekam tiek doti nepamatoti resursi priekšā. Pat ja jums izdodas izņemt viņu medniekus, viņi kaut kā vai spēj radīt vairāk karotāju. Nevar būt ļoti stratēģisks, ja nespēlējat pēc tiem pašiem noteikumiem. Reklāmas pēc katras spēles neatkarīgi no tā, vai vēlaties tās vai nē, patiešām ir kaitinošas. Ak un neaizmirsīsim par priesteri, kurš nezina, kā dziedināt. Atbildēt izstrādātājam: jūsu spēle nav inteliģenta vai līdzsvarota vai labi pārdomāta, ja to nav patīkami spēlēt.
Pilnīgi vīlies! Jau pirmajā dienā spēle sāka vairākkārt slēgties tieši tad, kad gropi sāka iedzīvoties! Par laimi, es neieguldīju šajā spēlē, pretējā gadījumā es būtu galīgi dusmīgs!
Trojan War: Rise of the legendary Sparta حکمت عملی pbk
Es nevaru atjaunot savus spēles datus...tas parāda kļūdas, lūdzu, mēģiniet vēlreiz...
Spēlei izmisīgi nepieciešams vairāk posmu un vairāk varoņu vairāk režīmu... 😍
Stick war legacy 2 ripoffs Es tam piešķīru 3 zvaigznes bc tā 3D Es neiesaku spēlēt, ja jums nepatīk kopēt spēles
Lieliska spēle gluži kā reklāma
Nekas, izņemot totālu nūju kara mantojuma noplēstu kopiju, izstrādātāji izturēja laiku, lai mainītu vienību nosaukumus, un pēc tam stāsts ir vienkārši briesmīgs.
Pārāk daudz reklāmu sabojā plūsmu.
VAI JŪS, LŪDZU, ATĻAUJIET IESPĒJU, LAI IZLAIDĀT BRĪNOŠO PAMĀCĪBU, PAMĀCĪBĀ IR NEPRĀTĪGA KLŪTE, taču, tā kā šī spēle ir laba, es novērtēšu ar 3, bet, ja novērsīsit šo iestrēgušo problēmu, es to paaugstināšu.
Spēles īsa karte un cīņa ar grūtībām dod naudu, kad bettle vinnē viņu es uzvaru šajās spēlēs
👌👌👏👏
Ļoti atkarīga spēle Vai varat pievienot vairāk karaspēka un līmeņu un dažus varoņus
spēle ir Stick War Legacy klons. nespēlējiet šo spēli, tā ir oriģināla spēle, turklāt tā nemaz nav jautra. viņi burtiski paņēma citātu no spēles un ielika savējos. Tas ir plagārisms.
Sacensības ir vissliktākais.... Atpūtieties lieliski....
Man šī spēle tik ļoti patīk, un daudzi mazi zēni padara šo spēli daudz cītīgāku, jo viņi spēlē no dažādiem pateicībām un ļoti mīl šo spēli
Šī ir ļoti laba Torjan spēle
Tā ir ļoti jauka spēle, un man ļoti patīk to spēlēt. Lūdzu, veiciet dažus atjauninājumus un pievienojiet vairāk stāsta režīma misijas, kungs.. Es jau esmu pabeidzis stāsta režīma misiju un spēlējis bezgalīgo režīmu, bet, lūdzu, pievienojiet vairāk misiju stāsta režīmā kungs.!!!
Es piešķiršu 3 zvaigznes dažu labu un sliktu iemeslu dēļ. Vispirms palūdziet kādam, kas runā angliski, rediģēt jūsu spēli. Otrkārt, es pieņemu, ka esat spēlējis nūju karu. Šī ir tā lēta kopija. Tomēr tā ir lēta kopija ar savu identitāti. Diemžēl šo divu iemeslu un pēdējā iemesla dēļ es nedodu visas zvaigznes. Pēdējais iemesls ir reklāmu straume, kas jums ir jāiziet, lai spēlētu šo spēli. Tomēr, ja jūs varat tikt garām reklāmām un patika stick karš. Šī spēle jums sagādās prieku.
Ja jūs meklējat labāko spēli, lai atsvaidzinātu savu prātu, tad jūs esat īstajā vietā, šī spēle ir ļoti jauka, taču arī rada atkarību.
Man patīk pvp, bet jaunais stāsta režīms būtu labs, ar pvp, ti, spēlētāji, kuri ieguva naudu, iegādātos tās īpašās prasmes, piemēram, smailes, veselības atjaunošana utt. neiespējami, ja spēlējat kā parasti
Šis pēdējais atjauninājums drīzumā, tagad ir spēles
Tā ir neticami jautra spēle, un es ceru, ka nākotnē jūs, izstrādātāji, to papildināsiet. Piemēram, jāizsauc vairāk grieķu dievu un vairāk ādas vienībām. Visbeidzot, es ceru, ka pievienosit spēlei vairāk vienību. Thx lieliska spēle
Šī spēle kopumā ir lieliska, bez kļūdām un citām problēmām, ko es gribētu ieteikt palielināt loka šāvēja diapazonu un palielināt šķēpa vīra ZS vai kaut ko citu
Tā ir ļoti laba spēle, jo tās funkcijas ir vislabākās, tāpēc, lūdzu, spēlējiet Trojas spēli
Šī spēle ir pilnīga izvilkšana vai cita spēle, ko sauc par stick war legacy, šī spēle pilnībā kopē tieši tos pašus vienību veidus un spēles idejas
sana viss
labāk nekā es progresēšu, kad būšu pabeidzis, tas saņems 5 zvaigznes, iespējams, tikai viens veids, kā uzzināt
Highway Drifter Трке xlb
Trojan War : Uspon legendarne Sparte Стратегије wwt
Šī spēle pamatā ir par naudu, kampaņa ir īsa, un spēle ātri kļūst garlaicīga. 2 atjauninājumi, kampaņai nepievienojot neko jaunu, taču tie pievienoja jaunas bruņas, kas ir traki ekstrēmas. Netērējiet naudu strupceļa spēlei, un tas ir mans viedoklis. Tur update šoreiz teica jaunu stāstu, un rakstzīmes, nevis ture, es atjaunināts, joprojām tas pats.
Lūdzu, pievienojiet vairāk posmu stāsta režīmā un pievienojiet vēl dažas armijas vienības
Šī ir stickwar mantojuma pārņemšana, jo spēle ir daudz labāka, tāpēc, ja jums patīk šī spēle, izmēģiniet stickwar
Ļoti izaicinoši, man tas patīk 😄😄😄, bet būtu jauki, ja palielinātu iespējamo cilvēku skaitu
šī spēle sting sis nekad nedarbojas es ienīstu šo spēli, jo jūs zināt, kāpēc es to ienīstu, tā slikti smird un tā nedarbojas, tāpēc tas ir pareizi un čau
Trojan War: Rise of the legendary Sparta Strategie ooyh
Nav slikti☺☺☺☺
Pat pēc pirmās nodaļas pabeigšanas nākamā nodaļa netika atvērta. Arī vienību jaunināšanai ir ierobežojumi. Padarot līmeņus grūtus un garlaicīgus. Man tik ļoti patika spēlēt šo spēli. Taču nācās atinstalēt, jo nevar spēlēt vienu un to pašu līmeni atkal un atkal
Atvēru spēli, tā nesākas tikai melns ekrāns 😡 un tā aizņem pārāk ilgu laiku, un es vēl neesmu sācis spēlēt
Šīs videospēles ir neglītā spēle, ko jebkad esmu satikusi. ja tu pabeidz kampaņu, tavai zvaigznei tikai viena!!! lūdzu, nelejupielādējiet šīs spēles, tās tikai kopē stick kara mantojumu😰😰😰