Post by caipoutifequad on Feb 22, 2022 16:01:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shadow Fight 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shadow Fight 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами увеличават монетите ▞▞▞
▞▞▞ Shadow Fight 2 2022 version ▞▞▞
Това е страхотна игра, аз не се интересувам от рекламите, но толкова много казват, че губят напредъка в играта, но ако се свържете с google play игри, тогава напредъкът няма да бъде загубен. Но графиката и движенията ми харесват пет звезди
готино добре направено. бих искал да е по-добре при четенето на моята команда. понякога трябва да опитам няколко пъти, преди да направи това, което му казвам. знаете, след като вече направи нещо друго. добре е, че се случват такива неща, предполагам.
Играта е забавна за известно време, но след това се появява супер висока трудност от неочакваност, като AI изглежда знае всяко мое движение, преди да ги направя, и те удрят удари, за които можете само да мечтаете да удряте, сякаш блокират всеки удар мислите да накарате контролите да ви дразнят повече от половината време, а скъпоценните камъни почти не съществуват, играта може да има много подобрения
Страхотна игра всичко е с високо качество. Но всеки път, когато за известно време натискам връщане на пари при надстройка или нещо подобно, това ме кара да гледам рекламата и не ми връща пари. Работи може би само 1/15 пъти, така че ако можете да поправите това, играта ще бъде още по-добра.
Хубаво е, че единствените 2 проблема, които имам, е, че тогава играта има енергия (искате ли да играя вашата игра) и когато се справя добре в битка срещу ИИ, ИИ трябва да ме прецака, като вземе цялото ми здраве.
Много ме изнервя обаче е добра
Страхотно, но екраните за зареждане отнемат твърде много време. Играх тази игра много и все още е толкова добра. Моля, съкратете времето за изчакване на екрана за зареждане. Благодаря!
Мега яка игра
Тази игра е наред, но има някои недостатъци: Енергията е тъпа, ТРЯБВА да похарчите двадесет долара за неограничен брой. Специалното издание няма набези и не можете да омагьосвате. Вероятно ще запазя този, за да видя докъде ще стигна и също така ще взема "специалното издание". Ако искате професионалистите, вижте други отзиви.
Много добра бойна игра
Играта е доста добре направена, но рекламите са ужасни. Ще трябва да виждам реклама след всяка битка. Ако изключа Wifi, играта непрекъснато ще се опитва да зареди реклама, което ме кара да чакам там с часове и часове, което е доста досадно.
Играта е забавна, въпреки че битката е супер разбита, защото ще атакувам някого и няма никаква вреда и ме удрят от нищото, те ще се люлеят пред себе си и ще ме удрят, когато съм зад тях, моля, поправете това
Това е най-готината игра
Blocky Car Racer - racing game Ötmə fyde
Много е бъгова и постоянно спира и съобщава неможе да се нарича игра.Само ще се изнервяше от Shadow Fight 2
цялата игра е изградена около това да ви принуди да купувате скъпоценни камъни. плащайте, за да спечелите в краен случай. Имам цялата възможна екипировка на максимално ниво без скъпоценни камъни (и меч, който си купих, защото беше единственото прилично предлагано оръжие) току-що стигна до първия бос и той веднага ме убива с едно хвърляне. max gear, платено оръжие, но не купих ВСИЧКО платено оборудване, така че трябва някак да се справя с някой, който може да стане невидим, да хвърля оръжия и ако ме удари, той поставя бомба върху мен, която незабавно убива. научете се да балансирате играта
Бих й дал 0 звезди, но не мога, играта е ужасна, затъмнява през цялото време и има проблеми. Трудността се обърка, когато се казва, че лесно е наистина трудно и не съм лош в играта. Така или иначе това е загуба на съхранение. Също така в разрешенията питам дали мога да извършвам повиквания, така че това да е свързано.
Играта е забавна за игра, но когато изтеглих играта преди няколко години, когато победих lynx, получих оръжията му безплатно, сега я изтеглих и сега трябва да платите $2,99 (пари irl) това побеждава целта дори да се опитате да победите lynx затова му давам 2 звезди.
Харесвам интрото и как изглеждат мечовете.Когато се биете, въпреки че ходовете са толкова бавни, това е като забавяне или те изобщо не се движат. Докато по време на турнири и други неща, те могат да се противопоставят перфектно без никакви забавяния.
Тази игра е разбита. Не мога да напредвам, преминах ниво 11, защото в режима на предизвикателството има битка, в която героят трябва да има екипировка за ниво 11 или по-високо, моето има и не ми позволява да се бия. Не знам дали това е проблем или нещо подобно, но не бих губил времето ви за тази игра. Това не беше първият път, когато играта ми бърка.
Добре, така че не ме разбирайте погрешно, много ми харесва тази игра, но просто не мога да понасям рекламите. Те играят след всяка битка и през повечето време просто се буферират и много ме вбесява да ги чакам. Моля, не поставяйте толкова много реклами в тази игра
🤩👍👍😀
Hs
Shadow Fight 2 ઍક્શન vfcf
Представете си това. Забавлявате се, получавате добра екипировка, спестявате пари. Само за играта хвърля крива топка към вас. Изпраща ви чак до началото и ви казва да победите отново същите майстори и казва, че валутата в играта, която сте използвали през цялото това време, е безполезна и ви дава нова. Каква е вашата награда за това. Прави го отново, но сте в нова област. Сега сте при последния бос, Титан, чийто почти невъзможно да бъде победен. Просто отидете в YouTube или Google, за да го намерите, повярвайте ми.
Обичах тази игра, но има толкова много недостатъци, които я правят основно невъзможна за игра. Половината от времето, когато зареждате реклама, тя буквално не прави нищо. Пише -3:00 и го завършиш и нищо не се случва. Освен това няма никакво наказание за напускане на нападения. Така че е почти невъзможно да се печелят нападения, защото хората просто си тръгват, след като имат една лоша атака. Клановата система също е ужасна, няма филтри и почти всеки клан има граница за присъединяване от 100 000 входно ниво.
Носталгия
Това е много забавна игра, но когато стартирах за първи път беше забавно, но когато я изтрих, след това я изтеглих отново, целият ми напредък изчезна 😕
Отлична игра! Но съдържа реклами. Обикновено това не ме притеснява, но отнема около 2 до 5 минути, за да намерите реклама, която да ви пусна. Всички функции са недостъпни и единственият начин да го пропуснете е да излезете и да се върнете обратно, което отнема около 2 минути. Играта е страхотна, рекламите трябва да се коригират.
Shadow Fight 2 Action ejc
Shadow Fight 2 Δράση inxy
Става но има много невъзможни неща
Страхотна игра супер
тази игра смуче, вашият герой става по-слаб, докато напредвате повече в играта и някои или повечето от оръжията са просто откъснати от предишните оръжия, които бихте използвали, единствената разлика би била, че едно от оръжията ще има различен ход и това е само едно движение, което е различно или ще бъде точно същото оръжие, само различно име и дизайн на оръжието, например стоманени палки и двойни боздугани. Направих го толкова далеч и ме удари, когато осъзнах, че са едно и също нещо, само различен стил/име
Гадно е че е със сенки и че не събираш лесно пари
Геймплеят беше добър, но битките бяха небалансирани и на моменти крайно несправедливи, ако приемем, че не разполагате с най-доброто оборудване, което можете. Не бих предложил да играете тази игра, ако се ядосвате лесно или ако не можете да играете бойни игри.
Това е една от любимите ми игри. Дори предпочитам тази игра пред shadow fight 3. Единствената причина, поради която дадох това 4 звезди, е, че опцията за връщане на пари няма да ми върне парите, след като гледам видеото. Това се случва само от време на време, но все пак е малко досадно.
Беше добре, когато теглих няколко дни, докато не ме удари, след като се борих с най-трудния си опонент, не можах да го победя със силните си оръжия, нямаше реклами и не е много интересно и е и не става вкарай те в него
Битка на сенки
Енергията ми няма да се освежи. Всеки път, когато отворя играта, все още съм на 0 енергия и таймерът за презареждане с енергия се нулира на 10 минути. Освен това има реклами след всяка битка.
Когато я играх преди 5 години, беше много забавно, сега тази игра се промени, всичко е за парите. След всяка игра има реклама и още куп реклами.
Nqma po-dobra
Страхотна игра
Shadow Fight 3 - RPG fighting Παιχνίδια ρόλων tvsy
е готина не ме разбирайте погрешно но това, че бях успял до последния бос изтрих я след това я изтеглих отново но не ми даваше да се върнете в стария ми профил, ако можете да го оправите ще се радвам много макар че ще е твърде късно, защото така вече много хора изгубиха интерес към играта само заради този проблем.ок аз стигнах до титан но ТОЯ НСРАН ГЪС МЕ ТРЕПИ СЯКАШ СЪМ НЕКЪФ ПЕДАЛ ДА ГО НАПРАВЯТ ПО ЛЕСЕН ТОЯ КЕНЕФ ДАВАМ ТРИ ЗВЕЗДИ ЩОТ МЕ КЕФИ НАЧАЛОТО лесно е ляинкс е толкова лесен че о мухата има най-силните бомби тя е много силна ок ако се чудите кое оръжие да изберете вземете ноктите на ляинкс ако можете ако не вземете оръжия с бомби, ако стигнете до титан и го победите сте про че е невъзможно да убиете това КЕНЕФ
Аз сума до уидол
Искам да си върна акаунта, но не мога😠😠
играта беше добра, но започва да мами и рекламите са след всеки проклет мач
Играта е много готина, но когато се появи NEKKI екранът е черен и не се зарежда
Тази игра е забавна и има добра бойна механика за мобилна игра. Щях да взема Shadow Fight 3, но след като прочетох някои доклади за грешки, реших да използвам 2 вместо това. Има реклами, но успях да го играя без да плащам и това е добро предизвикателство.
На кой вика6 казани бе е скапаняк
Всеки път, когато отида да актуализирам, той ме изпраща в магазина за игра и когато щракна върху play, ми казва, че трябва да актуализирате и прави всичко отново! Но освен това това е невероятна игра! Препоръчвам на всички Редактиране: актуализацията работи и е невероятно!!
Играта е каква ама заради нея си счупих таблета.
Как налдя е толкос силна
Извинявайте но нея харесвам сори меен ок ли сте не знам но не ме интересувам