(Android) Home Design: House Decor Makeover pettused suurendavad kalliskive
Mar 5, 2022 12:09:16 GMT -5
Post by swaggistyferre on Mar 5, 2022 12:09:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Home Design: House Decor Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Home Design: House Decor Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pettused suurendavad kalliskive ▞▞▞
▞▞▞ Home Design: House Decor Makeover 2022 version ▞▞▞
Sissy kuni esmaspäevani 6. 2021
Mulle meeldib kodusid kaunistada ja maja korralik välja näha
Hindan seda 5 tärniga, sest see oli lõbus ja mulle meeldib see ning see ei tekita stressi...
Hindan seda 1-ga, sest see on igav
Pidevad reklaamid. Uhh. Desinstallitud.
Ma andsin 4 tärni, sest see pole nii hull ja see on omamoodi lõbus, nii et andsin 5 asemel 4 ja olge kõik kaitstud ;D
Mängud on suurepärased ja ma annaksin sellele 5 tärni, mitte kõigi reklaamide puhul. Ma ei pahanda mõne reklaami pärast, kuid selle mängu reklaamide hulk on liiga suur, peate pärast iga taset reklaami vaatama.
Vau, see on hämmastav, kui lõbusalt ma imelise maja tegin
Halvim mäng, mida ma vihkan, annaksin sellele 00000.0000 tärni, kui saaksin
Parem
Seda mängu on raske juhtida. Mängu liikumine on muutunud konarlikuks. See muudab mängu õnnetuks. Ma desinstallin. Annan sellele uueks hindeks 0. Pettumus 🥺. Tärne ei teenitud. E.W. Palun parandage probleemid. Aitäh. ma tulen tagasi...
See mäng on hea, mulle väga meeldib, et ma ei anna sellele viit tärni, sest asi on veidi laienev ja äkki ilmub reklaam
Kõik on mängud, mille abil teenida rohkem raha, mida oma maja kujundamiseks osta
Lähen alla... ma võidan tasemeid, kuid mäng ei tunne seda ära ja ma kaotan, kui pean selle uuesti võitma... thx-i arendaja värskendamiseks!
Tere, mulle meeldib see mäng ❤️
Ma armastan seda mängu! Kuid see kipub aeg-ajalt jääma ja reklaame on palju. Peale selle on see imeline!
Home Design: House Decor Makeover Älypelit jxy
Hea mäng, saate seda mängida
Ma armastan seda mängu, see on nii lõõgastav ja aitab mind stressiga toime tulla!
Mulle meeldib sisekujundus, kuid mäng on nii raske. Kas ei saa olla üht sisekujundusmängu, mis pole selline.
Ma armastan seda mängu väga, aga palju reklaame ja kõrgemal tasemel raha tõuseb, aga miks sa seda teed. Aga suurepärane mäng siiski.
See on lõbus, kui saate maja kaunistada 🦋🦋🦋🦋🦋🦋
Kena rakendus beebi
Pole paha
See mäng on tõesti väga lõbus ja hea 😊😊😊😊😊😊
Mulle meeldib rakendus
Enamasti ei tööta võimendid. Mängutasemetes pole palju erinevusi. Ja ikka on jõulud mängus. Vajab värskendust!
Ma vihkan seda, kui sellel on liiga palju reklaame isegi pärast mängu lõpetamist, järsku ilmuvad reklaamid.. ei soovita seda üldse.. mäng oli liiga lihtne.. ma ootan seda lugu, kuid sellel pole midagi. lõbus üldse
Tänan teid selle mängu loomise eest, see meeldib mulle väga ja palun, kas te paneksite siia vähem reklaame, see on omamoodi tüütu, et ta pole ebaviisakas või midagi muud, aga see on tõsi. Ma armastan seda mängu endiselt ja hindan seda reklaamide pärast 4
Ma armastan seda lugu, millest see mulle räägib.
Taset on võimatu ületada ja reklaame on liiga palju.
Bloons TD Battles Strateške igre onjj
Lõbus mäng, mitte iga taseme järel reklaamidega tegelemine. Lahendage reklaamidega, et saada boonuseid või preemiaid või avada aeg-ajalt kraami, kuid iga järel reklaam. Vallaline. Tase. - on ebamõistlik.
Ma armastan kodukujundust: maja sisekujunduse muutmine See on lõbus ja põnev
Home Design: House Decor Makeover ปริศนา repw
ARMASTAN SEE MÄNGUEE väga lihtne Põhjus, miks ma seda tegin 4. Põhjus, miks ma seda juhuslikult vajutasin. armastan seda mängu ❤️
Home Design: House Decor Makeover Puzzel hpab
Koguge 53 000
Laadisin just mängu alla ja see andis mulle ainult ühe elu, ma ei tea, kas see juhtub inimestega, aga minu oma puhul on kirjas -55678 südant (ma nimetaksin seda), see ei laseks mul mängida, kui saaksite selle probleemi lahendada, mille ma hea meelega annaksin. teile 5 tärni hinnang
Hea mäng, kuid palju lisandeid
Home Design: House Decor Makeover Slagalice hiz
See on täis lisandeid
Ma olen nii väsinud sellest, et need rumalad 3. mängu mängud on maskeeritud disainimängudeks, mida ma tegelikult tahan, et mäng oleks.
See on mu lemmikmäng, kuid tehniliselt võitsin taset 1648 tosin korda ja see ei lähe minust üle, kuna reeglid on kogunud 11 rinda, kuid kokku on ainult 10... nii et seda on sõna otseses mõttes võimatu ületada 😩
See on väga lõbus mäng! Mul saab aga raha väga kiiresti otsa, sest kõik on nii kallis. Ma hindan seda 4-ga 5-st.
See on päris hea mäng, kuid andsin sellele ainult 3 tärni, kuna sellel on KUJU reklaame ja kõik on nii kallis.Üks sein on nagu 600 münti ja ühes mängus saad ainult nagu 400-500.
Sbabsbb
Mulle meeldib kaunistada ja see mäng on suurepärane
See on hea aja möödumiseks👍👍
Jää tasemele kinni