(iOS) Project RIP Mobile - Free Horror Survival Shooter végtelen tokenek hack
Mar 5, 2022 12:12:20 GMT -5
Post by swaggistyferre on Mar 5, 2022 12:12:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Project RIP Mobile - Free Horror Survival Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Project RIP Mobile - Free Horror Survival Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ végtelen tokenek hack ▞▞▞
▞▞▞ Project RIP Mobile - Free Horror Survival Shooter 2022 version ▞▞▞
Project RIP Mobile - Free Horror Survival Shooter অ্যাকশন rlj
Nem tudom megadni a felhasználónevemet
A játék annyira laggy, hogy a legalacsonyabb beállításokon van, és még mindig késik, nem tudom, hogy a telefonom miatt van, de legalább a legalacsonyabb beállításon kell lennie, minden effektus sima.
Hú, nagyon klassz grafika, hálás vagyok mindenkinek.Most még több klassz olcsó fegyverre és további frissítésekre várok 😊😁
Lehetővé teszi, hogy ez a játék úgy nézzen ki, mint a doom Eternal ok
Ennek a játéknak a játékmenete elképesztő, a kezelőszervek simaak, a grafika szép és PC-szintű, ami kielégíti a játékélményt, ha szereti a horror FPS játékokat, ez azoknak a játékosoknak ajánlható, mint én is 😁
Szörnyű, hogy nem tudok játszani a játékkal, csak azért, mert nem tudok numerikus ábécé nevet adni olyan hülyeségnek
Először dühös voltam, mert nem tudtam átmenni az első szakaszon, de a játék filozófiája az, hogy többet játssz, és szerezz hitelt a fegyverek fejlesztéséhez. A nagyon pozitív oldal az, hogy a játék másodpercenként 120 képkockát ér el. Teljesen megéri játszani. Meglepett, hogy ingyenes.
Csodálatos játékmenet és grafika, kérjük, adjon hozzá együttműködési módot a jövőbeli frissítéshez
Az Androidon elérhető legjobb zombis játék
A Gamplay szép. A grafika jó. Az egyetlen probléma az, hogy nem találom vagy nem tudom testre szabni a vezérlőgombokat. és a zombik úgy szólnak, mint az ember. És jobb lenne, ha lenne többjátékos mód, hogy a barátommal játszhassak.
A legrosszabb játék, amivel valaha játszottam, úgy értem, hogy elkapta az adataimat egy ilyen rajzfilmes grafikához, és ez a tanácsom, hogy ne töltsd le
.JÓ.HAGYON.ÖN.A!.
A LEGJOBB, az én listám TOP-ja ehhez a játéktípushoz, a kezelőszervek reagálnak, a grafika nagyszerű, kivéve a hűvös füstös látványt, és mivel az éjszakai látótávolsága korlátozott. De az avatár képes MOZGATNI. Ez szuper!! A jutalmazási rendszer igazságos, de kevesebbel dolgoztam, és más játékokkal/alkalmazásokkal a legrosszabb, mint ez! Javasolja, hogy nézze meg, milyen érzés néhány zombival a sarkadon, még nem találtál lőszert, és csak a harci késed van.
Olyan rosszul lett optimalizálva
Őszintén szólva egy nagyon jó játék, de egy kicsit dolgozni kell a sztorin. Adjon hozzá még néhány szintet, környezetet, jeleneteket.
remek grafika, gamepad támogatás, szép
Testvér, összeomlik 24 7
Túl sokáig tart a frissítés, de a vételárak őrülten jók.
Nagyon jó, és nagyon tetszetős. Bár eléggé ismétlődő lehet. Nyilvánvaló, hogy ez csak egy aréna shoot'em up, és nagyjából ennyi. Szóval ne menj bele ebbe a dologba, bármiféle sztorira számítva. Nincs egy sem. Ez egy tisztességes időgyilkos, de ettől eltekintve, egy tisztességes idő után kissé fakó.
Ez a játék, mint egy végzetjáték Ez a játék egyre nagyobb lesz, ha többjátékos és jobb térképeket teszel fel
Nem rossz, így végtelen horda módban játszol, amíg el nem éred a horda módot.
Kérem, szabaduljon meg az automatikus hajtástól
A kezelőszervek szívás, a stref miatt alig mozogsz. A játék szinte játszhatatlan
Testreszabható vezérlőelrendezésre van szükség.
ez minden idők egyik legjobb zombi lövöldözője.......érezd a "FÁJDALMAT".......🙃
Ez a legjobb zombi lövöldözős játék a mobile.thank, hogy elkészítette ezt a fantasztikus játékot
Project RIP Mobile - Free Horror Survival Shooter Екшн wkb
Ez a játék fantasztikus. De némi fejlesztésre és frissítésre van szükség. Játék grafika, mint a PC játékok...
Eddig nagyon szeretem ezt a játékot, 5 csillagot adok, mert a grafika nagyon jó az effektusok, de összességében a játék nagyon jó.
Project RIP Mobile - Free Horror Survival Shooter Экшен eeci
SZÉP JÁTÉK ÉS SZÉP GRAFIKA, DE SOHA NE FRISSÍTSD 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Lehetőség van arra, hogy nagyszerű játékká váljon. Azonban nincs jól optimalizálva androidra, mégis rossz az ütközésérzékelés, ha túl közel futok a falhoz és elakadok, ellenségek jönnek, körülvesznek, és meghalok. Ez minden szinten megtörténik, kérjük, javítsa ki
Nagyon édes, testreszabható a gombok elrendezése, és egyszerűen jó játék
Endless Fables 2: Frozen Path Piedzīvojumu spēles beu
Nem rossz. Használhatná az skme-t a gombok testreszabásához és más dolgokhoz, például egy kicsit a játékmenethez és a történethez. Talán jelenetek is!!!!
A pazarlás ne töltse le .... lemarad so sokat
Annyira lemarad, hogy nem tudok játszani (Galaxy s9-et használok)
Túl hátborzongató
Mindenképpen többet kell tennie a kezelőszervekkel, mert elég nehéz mozgatni a joystick segítségével. Összességében önmagában ez jó, de több funkciót kell beletenni a játékba.Azt akarjuk, hogy ez a játék többjátékos legyen, és a barátaim is játszhassanak velem, ezért kérjük, módosítsa a játékot többjátékosra
már nem működik, csak összeomlik
A telefonom képes futtatni ezt a játékot ultra grafikán 100 FPS-en, minden olyan nagyszerű és szép, hogy legális konzolos és PC-s élményt nyújtson. De egy dolgot szeretnék megosztani a játékmenettel kapcsolatos tapasztalataimból, és éppen ez az oka a 3 csillagos értékelésnek. Ilyenkor körülvesznek a szörnyek, miért nem tudok átmenni rajtuk és előrelépni, ez borzasztóvá teszi a dolgokat, de szerintem a jövőbeli frissítések megoldják. És köszönöm a nagyszerű munkát 👍
Project RIP Mobile - Free Horror Survival Shooter অ্যাকশন ozsm
Jobb lenne, ha kampányt csinálnál a játéknak, vagy megírnád a történetet, mert ez a játék átkozottul sok lehetőséget rejt magában, hogy megnyerje a google Play Awards jelölését!!!!
Ez egy csodálatos játék, de szeretném, ha hozzáadnád a story modot, és tökéletes lesz
Tetszik, hogy ez a játék teljesen offline volt. A legjobb fps játék, amivel valaha Androidon játszottam, remélem, lesz online mód is, így a játékosok összefoghatnak és együtt harcolhatnak. Ha azonban megpróbálok képernyőfelvételt készíteni, az automatikusan leáll, amikor a színpad betöltődik. Kérem, segítsen.
Ez a játék egy kutyaszar lmao
Túl késedelmes
Pay 2 Win játék
Ez egy fáradt műfaj az Android számára. Még a legalapvetőbb mechanikája is irritáló. Gyakran látsz egy zombit a lőtávolságon kívül, de nincs jobb, amivel lőhetsz rá, így csak 3 kagylót kell elköltened, hogy feldühítsd, és egy elitet és néhány zsivány z-t szülsz, és marad még 2 töltény, amit elpazarolhatsz. az elit, aki ekkorra már egy szikla mögé b/ca) nem lát b) elgázoltak a z-k, és már nem tud mozogni c) 6 hétbe telik újratölteni azt a szart.
Azta!!! Teljesen a legjobb játék valaha! Teljesen elképesztő grafika! Reális! 🤩
Optikalizálatlan. Galaxy S20, és RedmiNote8Pro lagol. Az elképzelés jó, a megvalósítás pocsék.