Post by swaggistyferre on Mar 5, 2022 12:24:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crush Castle : Idle Tycoon Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crush Castle : Idle Tycoon Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код глюк ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Crush Castle : Idle Tycoon Game 2022 version ▞▞▞
мені дуже сподобалася гра.. пройшов усі рівні.. чекав нових рівнів.. додайте, будь ласка, скоріше
Ця гра дуже класна 🤔🤔🤔🤔🤗🤗🤗🤗☺☺☺☺
Crush Castle : Idle Tycoon Game شبیهسازی ddqp
Надто легко випадково витратити дорогоцінні камені
Crush Castle : Idle Tycoon Game Simulyatorlar hny
ця гра просто підготує вас до все більшої кількості реклами до того моменту, коли ви переглядаєте більше реклами, граючи в гру, так безглуздо
Мені подобається гра, її дуже легко зробити, єдина складна частина – це Ducks, тож не могли б ви сказати мені, де всі Ducks, і я дам вам п’ять зірок?
Тільки вникаю в це, але поки що це привернуло мою увагу
добре
Неможливо придбати преміум. Редагувати: у моїх покупках написано, що я його купив. Я отримую повідомлення: «Під час покупки товару 7 сталася помилка». Допоможіть мені подобається ця гра
Гарна гра
Я не грав, але бачив ваше оновлення та бачив, що ви скасували спливаюче вікно, яке першим бачив, щоб це сталося
Щойно почав гру, сподобалось.
Чудова гра ось вона
Просто закінчіть гру, так весело від цієї гри, будь ласка, оновіть швидко!!
Crush Castle : Idle Tycoon Game Penyelakuan yliy
вона нудна в останньому з босів
Гра досить весела, хоча я не можу знайти останніх качок
добре
Поки що весело
Кривава залежність
ДУЖЕ ДУЖЕ ДОВГО ЗАВАНТАЖУВАТИСЯ ДАНЗАВАНТАЖУВАТИСЯ 1 ГОДИНУ
Я люблю цю гру, в яку граю недовго, але вона мене розважає, моя єдина проблема полягає в тому, що я не можу знайти останню качку 😂
Це добре
Чудово
Це добре, і мені подобається дизайн
GG
Це дуже весела гра. Це гра з дробаркою замків, де ви використовуєте навички, щоб знищити їх. Але, з іншого боку, це також схожа на фабричну гру, де ви будуєте фабрику, збираєте ресурси, щоб продати їх або модернізувати фабрики.
Cooking Express : Cooking Chef Arcade vqjz
Чудова гра, сподіваюся, що буде додано більше функцій, таких як система відродження, система артефактів та оптимізація графіки. Весело витрачати час і чудово грати, коли нудно.
я люблю цю гру
Це чудова гра, і я шукав помилок, на початку гри ви можете поставити свою водонапірну башту на хмару, але вона не виробляє воду і її неможливо перемістити, тому я залишився без грошей і змушений був перезавантажити гру, щоб отримати гроші, ви повинні зробити інший спосіб отримати гроші або виправити це
Неактивні ігри нудні
Божевільна гра!
Просто весело. Багато чого.
Мабуть, це найцікавіше, що я мав із мобільною грою за дуже довгий час, одна скарга, я не можу знайти всіх качок
Crush Castle : Idle Tycoon Game Penyelakuan yliy
Люблю цю гру. Милі анімації зі зброєю та монстрами. Чудовий спосіб вбити час. Закінчив, і тепер я просто хочу ще трохи пограти. Не можу дочекатися нових рівнів. Музика чудова, але чомусь у моїх навушниках вона зерниста, можливо, це просто мої навушники, на яких я не буду грати. Можливо, додати якусь нову вогневу міць, нові фабрики чи предмети, які можна створити. Загалом чудова гра.Дякуємо за створення унікальної гри, яка не схожа на інші ігри.
Не простая гра, занадто багато натискань. Я *не* отримую CTS від іншого клікера, ні, дякую.
Дуже крута гра, затримаюся на ній, не на один день!))
Люблю т
Хто знайшов увесь качок допоможіть будь ласка, знайдіть залишилося 2 качки знайти
Jtr
Crush Castle : Idle Tycoon Game شبیهسازی ddqp
Досить хороші розробники роботи. Так я можу отримати монети з реклами. Деякі люди не мають необмеженого Інтернету, але, можливо, рекламувати якісь бонуси за час чи щось таке?
Дуже весела і захоплююча гра. Мені подобається, що це гра з фізикою, водночас це і простою клацань. Мені також подобаються всі варіанти карт і те, як ви можете складати різні колоди, щоб руйнувати замки, і як ви можете відкривати скрині та кидати кубики, щоб отримати нові карти. Спочатку я ставився до цього скептично, тому що думав, що це буде одна з тих мобільних ігор, де вона заповнена рекламою, але коли я почав грати, це було дуже весело. Ви також не знаєте, де заховані качки? Мені не вистачає однієї
Розробники просто піклуються. Оголошення були видалені, тому що вони нам не подобалися, енергетичний батончик був видалений, тому що він нам не подобався, переміщення вкладок було видалено, тому що нам це не подобалося. Хлопця просто хвилює, і одне це заслуговує на увагу.